8 Nisan 2013 Pazartesi


MARCAMARCA 2013 YAZ RENK TRENDLERİ

Ve bahar geldi çattı! Artık yavaş yavaş tatlı bir heyecanla gardrop’lar yenileniyor.


Marcamarca olarak sizlere bahar alışverişlerinizde hangi renklere karar vermeniz gerektiği konusunda neler yapabiliriz beraber inceleyelim.

Bu yaz sokaklarda 2013’ün en trend renklerinden olan limon sarısını bol bol göreceğiz. Kombinleme konusunda biraz zor bir renk olan limon sarısı göz yoran bir renk olmasının yanı sıra bir o kadar da tatlı bir renk.

Gene bu bahar-yaz döneminde sık göreceğimiz renklerden biriside Zümrüt Yeşili.

Aslında yeşil rengin her tonunu bu yaz sokaklarda sık sık göreceğiz.
Özellikle gece kıyafetlerinde tercih edildiğinde gecenin en şık ve dikkat çekici kadını olacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın.
Bu yazın gardrop’unuz da olmazsa olmaz renklerinden birisi de Cobalt Mavi ihtişamlı bir gösterişe sahip olan bu rengi ister iş yaşamında olsun ister özel gecelerde olsun giymeden kesinlikle yaza veda etmeyin.
Çok yıllar olduğu gibi bu yılda gene en gözde renklerden biri ne çok parlak ne çok mat. Orta karar Turuncu. İçinizi ısıtacak bu renk kesinlikle kıyafetlerimizde kullanacağımız en gözde renklerden olmalı.

Üzerinize giyildiğinde sanki hiçbir şey yokmuş izlenimi veren nude tonları adeta 2nci teniniz olacak. Gene nude gibi yaz aylarının natürel tonlarından olan beyazla kombinlendiğinde tarzınıza daha asi bir hava katacak bizden söylemesi.












Bu yaz gene çokça göreceğimiz renklerden biri de Alev Kırmızısı. Baştan aşağıya hakimiyetin ve dominantlığın temsili olan bu rengi her zaman soft renklerle birlikte kullanmayı tercih etmelisiniz.

Kadın Modası bu yılda pastel renklerden uzak kalamadı her ne kadar yerini Neon renklere bırakmış gibi düşünülse de pastel renkler bu yıl gene bayrağı eline aldı. Özellikle mavi rengin pastel hali gene çok sık karşımıza çıkacak.

Bu yıl tüm dünya’nın da hemfikir olduğu  trend renklerden birisi de hiç kuşkusuz Mor.

Mor tutkunları bu rengin ne kadar olumlu enerjiler yaydığını bilirler. Mor renkte hayal ettiğimiz her kıyafet beynimizde olumlu duygular yaymaya başladı bile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder