8 Nisan 2013 Pazartesi

2013 YILI ERKEK MODASI

2013 yılı erkek modasında pantolondan gömleğe ceketten saate kadar giyilen cıvıl cıvıl renkler bu yaz erkeklerimizi değişik bir kulvara taşıyacak. Pastel ve parlak renklerin ön plana çıktığı bu sezonda desenli kıyafetler, tek renk takım elbiseler ve kamuflaj ilk göze çarpanlar arasında.







 











2012’de erkekler için en gözde renk laciverti mavi tonlar ise hala oldukça revaçta fakat tonlar biraz açılıp daha çok okyanusları, göletleri andırmaya başladı. Bunun yanında kolsuz erkek yelekleri yeni sezon erkek modasında yerini uzun süre koruyacak gibi gözüküyor. Ancak bahsettiğimiz yelekler her zaman alışılagelmiş gibi değil de daha bir uzun olanlardan.
Sizlere ufacık bir tiyo da takım elbise konusunda vermek istiyoruz.

İlk olarak şunu belirtmekte fayda var 3 düğmeli ceketler artık 90’lı yıllarda kaldı. 2013’e uygun olanlar ise iki düğmeli olanlar çünkü düğmelerin konumu hem boyunuzu uzun gösteriyor hem vücudunuzu ince, tabi cep mendillerini geçmemek lazım bu moda 2012 yılında başlamış olsa da hala geçerliliğini sürdürüyor.

Hem kıyafetinize daha farklı bir gürünüm verir ve hem de dikkati göbeğinizden başka bir yöne çeker böylece sizi zayıf gösterir.

Son olarak da trend olduğundan değil ama kesinlikle geçilmemesi gereken konu saatlerinizin kordonları.

Eğer eskimişse kesinlikle değiştirilmeli aksi takdirde özene bözene giyip kombinlediğiniz bütün kıyafetleri gölge de bırakacak bir eksiklik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder