20 Mayıs 2013 Pazartesi

EVİNİZİN KONFORUNDA SPOR YAPIN

Eski mekik yöntemleri ve mekik aletleri aşır derecede beli ve sırtı yorarken, Ab Rocket Twister yorulan bölgelere, siz çalışırken, döner başlıkları ile rahatça masaj yapar. Alt, orta, üst karın kaslarınızı ve yan bölgenizi çalıştırır. Günde 5 dakika kullanım ile daha düzgün ve kaslı vücuda sahip olmak istemezmisiniz ? .

Konforlu ve rahat kullanımı ile sırtınıza masaj yapar. Ayrıca 3 kademeli ayarı bulunmaktadır, düşük seviyeden profesyonel seviyeye çıkabilirsiniz.

Ab Rocket Twister döner başlıklar ile sırt ve bel masajı yapar. 3 kademeli direnç ayarı vardır. Orijinal düzeneği sayesinde mekik çekmenin etkisini ve verimini daha üst seviyeye taşır.

Katlanır ve yer kaplamaz. Kullanımı kolaydır, günde 5 dakika kullanmanız ihtiyacınızı karşılayacaktır. Pilates yardımcısı olarak kullanılabildiği gibi, karın kasları için yapılan ABS çalışmaları için de elverişli bir üründür





 NEDEN FITDESK’İ TERCİH ETMELİSİNİZ ?
 Düzenli kullanımıyla bel, basen, karın ve kalça bölgelerindeki fazla kilolarınızdan rahatça kurtulabilirsiniz.

 Mp3 çalarlı FitDesk kondisyon bisikleti ile sıkılmadan evinizin konforunda spor yapabilirsiniz.

 Hedef kilolarınıza ulaşsanız dahi fitdesk bisikleti kullanmaya devam ederek kilolarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

 FitDesk kondisyon bisikleti kullanımı; sizlere oluşan ya da olaşacak birçok sağlık prebleminide engellemeye yardımcı olur.

 Kalp-damar hastalıklarından şeker hastalığına,depresyona, kemik erimesi ve daha bir çok soruna karşın fitdeskle düzenli spor yapabilir vezinde kalabilirsiniz.

 FitDesk kondisyon bisikleti diğer zayıflama yöntemlerine oranla inanılmaz derecede karlıdır örneğin; 1 yılda herhangi bir spor salonuna vereceğiniz para yaklaşık 2.500 Türk Lirası iken FitDesk kondisyon bisikleti sadece 149 Türk Lirası. Üstelikte ömür boyu sizin ve tüm ailenizin...

 Zayıflama uğruna hayatınızı riske ederek aldığınız ve hiçbir işe yaramayan zayıflama ilaçlarına verdiğiniz yıllık para ki; takribi 7-8 kutu ilaç 500-600 Türk Lirası iken FitDesk sadece 149 TL üstelik ömür boyu sizin ve ailenizin kullanımı için;

Günde 20 Dakika ile Yeni Atletik ve Düzgün Bir Vücuda Sahip Olun



   Bu cihaz sayesinde vücudunuzdaki fazla yağlar parçalanır. Günde 20
      dakika kullanım 
ile fazla vücut yağlarınızdan arınarak ideal bir vücuda
      sahip olabilirsiniz.

   Konforlu ve ergonomik yapısı sayesinde kullanımı oldukça rahattır.
   FitDesk hafiftir, kolay taşınabilir ve fazla yer kaplamaz.
   Kullanımı son derece kolay bir fitness aletidir. Kolay hareket eden yapısı
      sayesinde
  
 FitDesk kalçalarınızın, basenlerinizin  bel ve göbek bölgenizin incelmesini
      sağlar.

   Kısa sürede keyifli bir şekilde yağ yakabilirsiniz.! FitDesk Sistemi ile  günde           sadece 20 dakika da ayda 8 kilo verebilirsiniz.
   FitDesk tüm vucudunuzu aynı anda çalıştıran bir egzersiz üründür.
 Çalışmanızı direnci azaltarak ve arttırarak  kişiselleştirebilirsiniz.  Vücudunuzda yaşayacağınız gelişmeleri daha iyi görebilmek için cihaz üzerine entegre edilmiş olan kalori ekranını izleyebilirsiniz.

Teknik Özelliklereni Atletik ve Düzgün Bir Vücuda Sahip Olun


Dijital Gösterge: Zaman, toplam mesafe, kalori Gösterge Tipi: LCD ekran Diğer Özellikler: Kaymayan ayaklık
Kulaklık girişi mevcuttur ve bu özellik sayesinde sporunuzu eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Heyecan verici egzersizleri, yağ yakma, komple vücudu forma sokma ve karın egzersizlerini birleştirir ve  daha hızlı sonuçlar elde edersiniz!
Direnç Sistemi: İsteğe göre ayarlanabilir 4 kademeli pedal direnç sistemi bulunmaktadır. Pedallar: Kullanıcı ayak ölçülerine göre ayarlanabilen pedallar içermektedir. Sele Özellikleri: Sele Yüksekliği Ayarlanabilir. Poliüretan yumuşak malzemeden üretilmiştir. Gidon Ayarı: Tutma kolları, istediğiniz açıda ayarlanabilir, yüksek dansite kauçuk ile desteklenmiştir. Taşıma kapasitesi: 120 kg Kurulu ebatlar: 85 cm x 52 cm x 113 cm Net-brüt ağırlık: 12.5 kg – 21.5 kg Koli ebatları: 78 cm x 22.5 cm x 54 cm Kolay Montaj: Bu ürünü kolayca kendiniz monte edebilirsiniz, cihaz garanti dışı kalmaz. Garanti Süresi: 2 Yıl

Gösterge Özellikleri: Gösterge tipi:Lcd ekran
 Hız göstergesi
Zaman göstergesi
Mesafe göstergesi
Kalori göstergesi

 Scan (her altı saniyede bir tüm
fonksiyonları sırayla otomatik gösterme)













 


Taşınabilir
MP3/FM-Radyo Çalar:
Bellek Kapasitesi: 2 GB
Ekran Tipi: LED
Ekran Boyutu: 3 Satır
Radyo: FM çalar
Ses Formatı: MP3, WMALi-ion Pil
Bağlantı: Usb
Aksesuarlar: Stereo Kulaklık,
Kullanma Kılavuzu, Garanti Belgesi

 




Eski mekik yöntemleri ve mekik aletleri beli ve sırtı yorarken, Ab Rocket yorulan bölgelere, siz çalışırken, döner başlıkları ile masaj yapar. Alt, orta, üst karın kaslarınızı ve yan bölgenizi çalıştırır. Günde 5 dakika kullanım ile daha düzgün ve kaslı vücuda sahip olmanıza yardımcı olur. Konforlu kullanımı ile sırtınıza masaj yapar. Ayrıca 3 kademe direnç ayarı yaparak, düşük seviyeden profesyonel seviyeye çıkabilirsiniz.
Bu öncü özelliklere sahip alet, üst, alt, orta ve yan karın kaslarınızı çalıştırırken; sırtınızı yasladığınız dönen bantları başınızı ve boynunuzu destekleyecek ve size yumuşatıcı ve rahatlatıcı bir masaj keyfi yaşatacak! Geleneksel karın egzersizlerinizi kolay, eğlenceli ve daha tesirli antremanlara dönüştürecek!

Ab Rocket Etki Mekanizması

Eski mekik yöntemleri ve mekik aletleri beli ve sırtı yorarken, Ab Rocket yorulan bölgelere, siz çalışırken, döner başlıkları ile masaj yapar. Alt, orta, üst karın kaslarınızı ve yan bölgenizi çalıştırır. Günde 5 dakika kullanım ile daha düzgün ve kaslı vücuda sahip olmanıza yardımcı olur. Konforlu kullanımı ile sırtınıza masaj yapar. Ayrıca 3 kademe direnç ayarı yaparak, düşük seviyeden profesyonel seviyeye çıkabilirsiniz.

Ab Rocket Kullanımı

* Sadece oturun, gevşeyin ve arkanıza yaslanın.

* Direnç sistemi rahatça kalkıp inmenizde size yardımcı olacak

Sıradan mekik çekme yöntemleri sırtınızı yorar ve belinizde ağrılara neden olur. Buna engel olmanın en kolay yolu;

Ya mekik çekmekten vazgeçmek, ya da Ab Rocket Mekik Aleti kullanmaktır.Ab Rocket, alt, orta ve üst karın kaslarınızı ve yan karın bölgelerinizi çalıştırmanızı kolaylaştırırken, bir yandan da AbRocket‘e yasladığınız vücut bölgelerinize masaj yapar.

Günde 5 dakika kullanım ile daha düzgün ve kaslı vücuda sahip olmanıza yardımcı olur.

Ab Rocket, üretilmeye başlandığından bugüne kadar tüm dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılmış ve hala da en beğenilen mekik çekme aleti olarak yerini korumaktadır.

Ab Rocket Masajlı Mekik Aleti, üretildiği sağlam metaller sayesinde 110 kg ağırlığa kadar çok rahat taşır ve herhangi bir bozulma yaşamaz.

Ab rocket Hafif ve katlanabilir yapısıyla, kolay taşınabilir ve yer kaplamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder