9 Mart 2013 Cumartesi

2012 Yılı Milano Moda Haftasından Birkaç Ufak Detay... 

Milano Moda Haftası 6 gün süren defilerle, 2013 yılının ana hatlarını ortaya koydu. Gucci, Bottega, Veneta, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Max Mara, Versace gibi ünlü markaların tasarımlarından yola çıkarak, öne çıkan detayları sizinle paylaşıyoruz.



















Baştan aşağı beyaz trendi, Milano Moda Haftasında Versace, Gucci ve Dior tasarımlarıyla modadaki yerini sağlamlaştırdı.
Beyaz kıyafetler, krem detaylarla kombine edilerekte bu şıklık yakalanmış.



Roberto Cavalli tasarımlarında öne çıkan, payetler ve işlemeli kumaşların, bayanları daha gösterişli ve seksi göstereceğe benziyor. Kreasyonda öne çıkan, bir diğer detay ise, kürkler.



Gucci defilesinde, öne çıkan her sezonun kilit trendi siyah renk ve 
deri detaylar oldu. Siyah ve bordo  birleştirilerek muhteşem bir şıklık yakalanan Gucci defilesinde, gece elbiselerinde şifon kumaşlar kullanılmış ve cesur bayanlar için transparan kıyafetlere geniş bir yer bırakılmış.














Emilio Pucci, retro havasıyla modaseverleri 70'lerin başına yolculuğa çıkarıyor. Defilede mini etekler, uzun çizmeler ve payetli kıyafetler öne çıkıyor. Dikkat çeken bir diğer detay; ceketler, pelerinler ve uzun paltolar oldu. 


Defilelerde öne çıkan renkler, pudra, turuncu, yeşil, mavi ve gri oldu. Kadife pantolonlar, şapkalar, brokar takımlar ve üste oturan ceketler ile de maskülen bir tema işlendi.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder